Chicimaniuc Ruslan

Ruslan Chicimaniuc este polițist începând cu anul 1995. În prezent, activează în cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți al IGP în calitate de șef adjunct Secție, șef al Serviciului interacțiune comunitară al Secției Securitate Publică. În perioada 2003 – 2018, domnul Ruslan Chicimaniuc a lucrat în domeniul siguranței copiilor.

A ales profesia de polițist deoarece i-a plăcut dintotdeauna uniforma și interacțiunea cu cetățenii pentru a se aigura că aceștia sunt in siguranță.

Colegii săi l-ar caracteriza astfel: Glumeț, obiectiv și profesionist.

Domnul Ruslan Chicimaniuc a decis să se alăture proiectului Educație Juridică – R. Moldova deoarece își dorește foarte mult ca toții copiii și adolescenții să cunoască cât de important e să își cunoască drepturile, dar și obligațiile în calitate de mici cetățeni ai acestei țări.

Cunsocând prevederile legilor și consecințele încălcării acestora, rata infracționalității în rândul cetățenilor ar fi mult mai mică.

Își dorește să aibă un impact în educarea tinerilor în spiritul legilor, contribuind astfel la o misiunea nobilă și demnă pentru un polițist.