Grigoroi Adelina

Adelina este analist și manager financiar al organizației Centrul de Inovare și Politici din Moldova. Ea a obținut diploma de licență în economie la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) în anul 1998.

După aproape 10 ani de experiență în sectorul privat, Adelina a decis să se implice în mediul asociativ. Din octombrie 2012 până în septembrie 2016, Adelina a fost manager financiar la Reprezentanța Centrului Român de Politici Europene în Republica Moldova, gestionând proiecte finanțate de UNICEF Moldova, UNDP Moldova, Ministerul Afacerilor Externe al României, FHI, Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei, Ambasada Finlandei etc.

Începând cu 1 noiembrie 2016, Adelina a participat la fondarea Centrului de Inovare și Politici din Moldova (www.cipm.md). Motivația ei de a participa la fondarea organizației este legată de misiunea acesteia de a avea un impact în sectorul educației din Republica Moldova. Acesta e și motivul pentru care Adelina a decis să se alăture proiectului Educație Juridică, apreciindu-l ca fiind o inițiativă care va produce un salt în educarea adulților de mâine în spiritul legii, integrității, corectitudinii și respectului față de ei înșiși și față de oamenii din jur.

Domeniile sale de interes în cadrul organizației CIPM sunt: educația și sănătatea.