Aplauze, emoții și aprecieri pentru polițista Cristina Burunsus după lecția de educație juridică de la Centrul de Excelență în Construcții

Atunci când lucrurile se fac din bucurie și cu pasiune, este imposibil să nu se termine cu flori, aplauze și zâmbete.

Azi, 4 martie 2020, după lecția de educație juridică susținută de doamna polițist Cristina Burunsus la Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău, putem surprinde emoțiile, aprecierile și simpatia pentru o nouă generație de polițiști care se dedică cu suflet pentru a contribui la o societate mai bună.

Lecția de educație juridică a început cu o discuție interactivă despre lege și implicarea copiilor și tinerilor în infracțiuni, fără să conștientizeze necesitatea de a respecta legile pentru binele lor și pentru binele întregii societăți.

Pornind de la această constatare, doamna polițist Cristina Burunsus a reluat subiectul delicvenței juvenile, cauze, provocări și soluții. După prezentarea dânsei, a avut loc o sesiune interactivă de schimb de idei despre cum ne putem implica cu toții ca să contribuim împreună la o cetățenie activă și responsabilă în Republica Moldova.

Datorită implicării dedicate, conducerea Centrului de Excelență în Construcții din Chișinău a premiat-o pe doamna polițist Cristina Burunsus pentru implicare în cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerilor generații, apreciind insistența ei frumoasă de a schimba mentalități.

Aceste lecții de educație juridică sunt organizate cu sprijinul Asociației Promo-LEX din fondurile Uniunii Europene. Opiniile exprimate în cadrul acestui eveniment nu reflectă neapărat poziția Asociației Promo-LEX și Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.